FIZETÉSI FELTÉTELEK

FIZETÉS ELŐRE UTALÁSSAL

Ha ezt a fizetési módot választja, akkor a megrendelés leadását követően a megrendelés részleteiről összesítő emailt kap a regisztráció során megadott email címére. Itt feltüntetésre kerül az a bankszámla, ahová a megrendelése ellenértékét várjuk. Ebben az esetben ez az Budapest Bank.

 

Számlaszámunk: 10102103-18620400-02003006. (Swift: BUDAHUH) vásárlás további részleteiről lsd. az ÁSZF ‘Vásárlás menete’ ide vonatkozó leírását.

PAYPAL™ FIZETÉS

A PayPal™ egy olyan készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, amely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal™ elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt fizetési mód.

Hogyan történik egy fizetés?


Amikor az Aromatika webáruházban kiválasztott digitális terméke(ke)t szeretné kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal™ oldalára, ahol két lehetősége van:

  1. Ha már rendelkezik PayPal™ fiókkal, csak be kell lépnie PayPal™ felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.

  2. Ha még nem rendelkezik PayPal™ fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. PayPal™ fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni! Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a www.paypal.com oldalra.

 

PayPal™ fiók létrehozásakor bankkártyája adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal™ csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez. A vásárlás további részleteiről lsd. az ÁSZF ‘Vásárlás menete’ ide vonatkozó leírását.

©2020 Aromatika magazin

0

CHOOSE YOUR

LANGUAGE PREFERENCE